top of page
  • Forfatterens bildeMTK

SELVFORSVARSKURS FOR KVINNER!

Moss Taekwondo Klubb inviterer til selvforsvarskurs for kvinner i alderen 14 år og oppover.


Det er satt av tre onsdagskvelder i november, med oppstart 15. november kl. 18:00 - 19:30.


Instruktør vil være grandmaster Henrik Hunstad som har over 40 års erfaring innen Taekwondo og Hapkido og masse erfaring i å undervise i nettopp selvforsvar for bl.a. russ og andre.


Med tre kvelders samlinger, vil man naturligvis ikke bli utlært i selvforsvar, men du vil i tillegg til å lære nyttige selvforsvarsteknikker blant annet lære om følgende:


- Hvordan reagere når kropp og hode går i krisemodus? - Hvordan benytte automatiserte grovmotoriske bevegelser for å respondere? - Hvordan lese situasjonen og unngå fysisk konfrontasjon? - Gjenkjenne egne og andres reaksjonsmønstre.


𝐏𝐫𝐢𝐬: 𝐊𝐔𝐍 𝟑𝟓𝟎,- 𝐤𝐫. 𝐟𝐨𝐫 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐫𝐞 𝐤𝐯𝐞𝐥𝐝𝐞𝐫.


Betal via VIPPS til Moss Taekwondo Klubb #549375 (eller scann QR-koden på bildet). Husk å skrive navnet på deltageren i notatfeltet.


Ingen forkunnskaper er nødvendig.


Meld deg på nå og møt opp på et garantert nyttig selvforsvarskurs!


Møt i vanlig treningstøy og ha gjerne med en full vannflaske.


Sted: Moss Taekwondo Klubbs lokaler i Rabekkgt. 5 i Moss. Velkommen til et spennende og nyttig kurs hos oss i Moss Taekwondo Klubb.

522 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

GRADERING - TIRSDAG 23. JANUAR!

Førstkommende tirsdag inviterer vi til gradering for alle våre Taekwondo-partier - det vil dermed ikke være ordinære treninger denne dagen. Merk tidene: - Nye Junior: kl. 17:00 -

1 Comment


Guest
Dec 01, 2023

Hei. Kommer det nye kurs på nyåret? Evt når?

Like
bottom of page