Treningsstart høsten 2020

Kjære trofaste utøvere og nybegynnere!

Nå er det like før det braker løs med nytt semester og vi gleder oss veldig til å ønske dere velkommen i nyoppussede lokaler.

Vi starter som vanlig opp treningene i uken etter skolestart, det vil si i uke 35 (mandag 24. aug.).

Det har blitt jobbet på spreng med å sette sammen partiene på best mulig måte – ikke minst for å få dette til å fungere og samtidig opprettholde smitterestriksjonene, så partiene for kommende semester vil dermed se slik ut:

TAEKWONDO:
KIDWONDO – (alder 5 år – 2. klasse) – nybegynnere -> brunt belte – eget beltesystem).

NYE JUNIOR 1 & 2 – (3. tom. 8. klasse) – nybegynnere & gul stripe. (Inndelingen mellom gruppe 1 & 2 skjer på treningen).

JUNIOR 1: (3. – 8. klasse) – Gult belte –> Gult m/grønn stripe.

JUNIOR 2: (3. – 8. klasse) – Grønt belte –> Blått m/rød stripe.

JUNIOR 3: (3. – 8. klasse) – Rødt belte –>

SENIOR: (9. klasse –>) – alle belter.

BRAZILIAN JIU JITSU:
Har dessverre ikke anledning til å trene for tiden pgra. smitterestriksjoner. Her vil vi komme tilbake til tid for oppstart så fort denne muligheten åpner seg.

MUAY THAI:
Alle aldre fra 14 år.

HAPKIDO:
Alle aldre fra 14 år.

Tidene for de ulike gruppene ser du i kalenderen under.

NB: Første treningsdag for hvert av junior-partiene vil IKKE være en ordinær trening, men møt opp i nyvasket dobok og belte for å bli kjent med nye treningsvenner og instruktører og for å få informasjon om hvordan vi gjør treningene fremover, igjen med tanke på smitterestriksjoner etc. Dette vil vare i toppen 20 – 30 minutter.

NB2: Det vil IKKE være mulig å benytte seg av garderobene. Man må møte opp ferdig skiftet. Alle doboker SKAL være nyvasket til HVER trening og desinfeksjonsmiddel MÅ benyttes på hendene. Dette har vi satt opp i oppholdsrom. Husk også at foresatte som oppholder seg i oppholdsrommet også skal ha minimum en meters mellomrom.

Om vi alle sammen er obs på disse reglene og overholder dem – vil dette gå helt strålende. Tusen takk på forhånd for at du vil hjelpe oss i dette arbeidet.

Om du har spørsmål, ta kontakt med hovedinstruktør Dan R. Hagen, på dan (at) moss-tkd.no.