Taekwondotrening starter opp igjen!

Hei,
Moss Taekwondo Klubb åpner for trening for Taekwondopartiene igjen fra og med mandag 18. mai. Vi trener til vanlige tider, men på grunn av smittevernshensyn kan vi ikke benytte klubben verken til å skifte eller trene–treningene finner derfor sted i Melløsparken. Dette medfører et værforbehold, og dersom det regner vil treningen bli avlyst. Litt kjølig vær tåler vi. Treningsantrekk er drakt og belte, og sko for den som ønsker det.
Avlyste treninger blir annonsert i denne Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/mosstkd
– Vi må også gjøre noen spesielle grep:
– Vi må hele tiden holde minst én meter avstand til hverandre
– Vi kan ikke gjøre parøvelser eller gå kamp med hverandre
– Det er ikke tillatt med flere enn 20 utøvere på trening. – Dersom det skulle komme flere enn 20 er det førstemann til mølla som gjelder.
Det er viktig at utøvere som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal holde seg hjemme.
Treningen vil fokusere på grunnteknikk og mønster, og styrke, utholdenhet, og fleksibilitet. Vi satser på både å ha det gøy, og å bli deilig slitne.
Forøvrig blir det ingen gradering denne sommeren–vi har helt enkelt mistet for mye treningstid. Derimot satser klubben på å avholde en ekstra gradering midtveis i høstsemesteret slik at vi kan få tatt igjen det tapte, så det er ingen grunn til å ligge på latsiden!
Vel møtt!
Mvh
Jon A. Karlsen
Hovedinstruktør
MTK