Klubbsalg

bok_tkd_junior1
Taekwondo Junior en lærebok i taekwondo som følger eleven fra hvitt til sort belta. Den er rikt illustrert med mange flotte bilder. Alle mønstrene og teknikker gås grundig igjennom, og du vil også finne histore og annen informasjon om taekwondo og Korea. Boken er skrevet av Norges eneste stormester i Taekwondo. Cho Woon Sup som har sort belte 9.Dan. Boken tar sikte på å gi elevene litt mer enn de en får med seg på trening. Du kan også bruke boken til å lære litt Koreansk. Alle teknikkene er vist med Norsk stavemåte. Slik at en kan forstå bedre hvordan de skal uttales. Denne andre utgaven inneholder flere teknikker, mer om Korea. Flere gloser, bedre uttale og oppdaterte mønstre. Boken henvender seg først og fremst til junior utøvere. Men den har også blitt svært populær blant voksne.

MEDLEMSPRIS NÅ 250.- (Ord. pris 300.-)

bok_tkd_su_shin
Taekwondo Su Shin er den første boken i en serie på 8 bøker som vil beskrive taekwondo fra A – Å. Boken er skrevet av Grandmaster Cho Woon Sup og han deler her av sine erfaringer som han har etter et helt liv med taekwondo. Su Shin betyr å rense kroppen innvendig og utvendig. Denne boken beskriver en rekke øvelser og teknikker som kombinerer bevegelse, pust og mental kontroll. Dette er teknikker som har eldgamle røtter. de hjelper oss bland annet til at vi får god energi (ki) og kvitter oss med dårlige energi. I taekwondo bruker vi disse teknikkene til oppvarming og til avslutning etter trening. Men disse teknikkene kan brukes i alle idretter.

MEDLEMSPRIS NÅ 250.- (Ord. pris 300.-)

bok_tkd_matchuoe_kyorugi
Matchuoe Kyorugi er bok nr 4 i en serie på 8 bøker til GM Cho. Matchuoe Kyorugi betyr avtalt kamp, og er en av de viktige treningsmetodene i taekwondo. Dette er grunnleggende øvelser for utvikling av såvel kampferdigheter som selvforsvar. Boken tar for seg forskjellige former for avtalt kamp. Her finner du ulike step-sparringer som en, to og tre-skritts kamp. Også sittende kamp og rene selvforsvar teknikker er beskrevet.

MEDLEMSPRIS NÅ 250.- (Ord. pris 300.-)

bok_explanation_poomsae
The explanation of taekwondo poomsae. Boken er 195 sider fylt med fargefotografier av med forfattere som utfører hver eneste bevegelse av den offisielle WTF/Kukkiwon poomsae. Forfatterne er tidl. topp utøvere, (Grandmaster KANG, Ip-Kil og Master SONG, Nam-jung) begge vant gullmedaljer under første World Taekwondo Poomsae Championships og GM Kang var trener for den koreanske National Poomsae team for samme mesterskap. Fra videoer av de to nye poomsae på mookas.com vises de to forfatterne var involvert i utviklingen av de to nye Kukkiwon / WTF poomsae Beekak og Hanryu. Boken i seg selv er utmerket. Hver side har fargefotografier og diagrammer med kommentarer på hvordan du utfører bevegelsen riktig (eller i det minste siste posisjon i de fleste tilfeller, selv om utførelsen fra en teknikk til en annen selvfølgelig ikke vises og dermed ikke kan læres fra noen bok uten å se hele teknikken). Informasjonen og kvaliteten er utmerket, og bildene er klare. Sammen med forfatternes notater på riktige måter å utføre bevegelsene er det også sporadiske utbrudd på ting som vil kunne gi et minus poeng i WTF poomsae konkurranser. Men ingen bøker skal være et grunnlag for å delta i slike konkurranser. Til slutt, noen av oversettelsene har mindre feil (ikke nok til at det kan få noen stor betydning, men sporadiske skrivefeil eller ett eller annet ord der de åpenbart mener noe annet.)

MEDLEMSPRIS NÅ 250.- (Ord. pris 300.-)

Alle bestillinger av bøker/utstyr referert til på denne siden sendes til: kasserer@moss-tkd.no for utlevering i klubben.