INFO VEDR. Gradering torsdag 20. Mai

Som tidligere annonsert, avholder Moss Taekwondo Klubb gradering førstkommende torsdag med grandmaster Henrik Hunstad, som endelig får besøkt klubben vår etter sammenslåingen.

Her følger partioppdelingen med tidspunkt for de ulike partiene:

18:00 – (ca) 18:45:    Nye Junior
19:00 – (ca) 19:45:    Junior 1, Junior 2 og Senior (til og med 19 år)

Vi ønsker at utøverne møter ca. 10 – 15 min før graderingen og venter ute til noen i døren slipper dem inn. I døren vil det bli registrert oppmøte.

Det er viktig at alle møter i  nyvasket ren og pen dobok. Ønsker man å bruke t-skjorte under dobok, skal denne være hvit. Husk fyllt vannflaske.

Dessverre tilsier gjeldende smitterestriksjoner at foresatte denne gang i! kke får mulighet til å se på graderingen inne i våre lokaler. Det er vinduer på begge sider av dojang hvor det er mulig å titte inn. Vi henstiller dog til alle om å sørge for nødvendig distanse mellom hverandre og bruk av munnbind om dere vil se på ute! Vi oppfordrer dere også til at kun én foresatt pr familie benytter denne muligheten for at det ikke skal samles for mange.

Vi gleder oss til endelig å kunne gradere igjen etter ett og et halvt år og ønsker vel møtt til alle utøverne våre og masser av lykke til! Vi er veldig stolte av dere!

Ta kontakt med undertegnede om det er noen spørsmål.

Mvh,
Dan R. Hagen
Hovedinstruktør
Moss Taekwondo Klubb